Зважаючи на китайське передбачення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щонайменше кажучи. У проміжку між усіма шаленими реакціями, які люди мали цього року, особливо коли це стосується окремих людей’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконував за останні кілька місяців. Але один момент, який я ношу’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається – принаймні повністю – – це велика чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і сайт ніколи не був таким, як раніше.

Це довідкова інформація про легендарну подію

Для тих, хто не знає, PornHub постійно викликав принаймні трохи суперечок, незважаючи на те, що він найкраще місце для розваг для дорослих. Насправді більшість людей ламають земну кулю’ Основна ділянка трубки або міститься, або мінімум сильно переграє.

Тим не менш, після місяців напруги на MindGeek кількість балів зменшилася (без каламбуру). флагманський сайт. По-перше, петиція про видалення порнографії k * ddie із веб-сайту отримала понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Більше тут онлайн пор но На нашому сайті

(Чесно кажучи, я одягаю’ не розумію, наскільки це правда, оскільки я ношу’ не намагаюся знайти це погане

лайно. ) Разом з усім цим, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також потребують примусової сексуальної поведінки. Завдяки цій репутації сайт отримав презирство популярної преси в наш час, через що компанії, що займаються кредитними картками, забороняють клієнтам витрачати на PornHub матеріали за оплату.

Звичайно, різноманітні інші величезні проблеми, з якими насправді стикаються PornHub та інші канали, — це кіберпіратство та копіювання. Тому в кожному з цих випусків у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував повідомлення про те, що вони брали участь у “ один із найдетальніших заходів безпеки в історії платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, у порнотитана був план:

• захист від неперевірених профілів від додавання нового вмісту будь-якого типу

• вимагаючи, щоб користувачі, які завантажили вміст, підтверджували свою фотографію зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• усунення можливості завантаження більшості відеокліпів у системі

• видалення будь-якого вмісту, який не був розроблений перевіреними користувачами PornHub

Останній пункт у методі був, мабуть, одним із найважливіших, оскільки повна різноманітність відео збільшилася з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я визнав, що було багато копій відеокліпів, але святий Христе, це дуже багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні медіа за те, що вони не маючи ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі суттєві зміни в плані, я маю сказати, що я’ m типу – непросто– не через те, що r * pist та інші нездорові лохи мають своє лайно. Швидше, для мене це виглядає як спроба уникнути керуючого втручання, яка може не вдатися.

Навіть якщо це й так, я б подумав, що абсолютно невинні люди фактично отримали матеріали та закрили канали після всього цього.

Окремо від моєї постійності цинізму, є причина розслабитися –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Прямо тут’ те, що вам слід шукати на відміну від PornHub

Це розуміє, що’ Більшість, ймовірно, відбудеться в PornHub, однак у разі більш радикальних змін або якщо сайт миттєво закриється, я’ ми вас охопили. Ось контрольний список із 10 спокусливих відеосайтів, наповнених безкоштовним порно, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я знаю, що цей блог не’ Не розміщуйте трубки в будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для трубок, окрім PornHub. Однак, зважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порно, XVideos незабаром може стати лідером порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт, безумовно, відповідає вимогам. Як і на всіх інших порнографічних веб-сайтах, наведених нижче, на цьому є потоки безкоштовної нечисті, а там’ Чудових завантажень не бракує. А з майже 10 мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не відвідати додатковий порноканал.

Чорт, якщо подумати про це, можливо, ви ніколи не відвідаєте будь-який інший сайт із цією проблемою.

Навіть якщо вам набридли записані відеокліпи –– якщо це’ хоч якось це можливо – знадобиться деякий час, щоб переключитися на програми камери XVideos. Будь-якої години ви відвідуєте сотні або тисячі спокусливих дизайнів, які готові естетично захопити вас –– принаймні поки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви носите’ Вам не доведеться витрачати гроші на порно преміум-класу, але коли справа стосується цього веб-сайту, ви можете взяти до уваги можливість заплатити трохи грошей за ці чудові фільми. Вибір неймовірний, і висока якість, безумовно, неймовірна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді, є дивовижні 116 000+ відеороликів із 7500 новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як преміум-учасник, ви отримуєте нескінченні завантаження, і ви’ матиму доступ до кількох найгарячіших вакансій, які створювали порнозірки того періоду. Якщо ви’ хвилюєтеся щодо ціни, ’не хвилюйтеся. Тридцять днів преміум-доступу обійдеться вам у 6,99 доларів США, щомісяця на долар менше, якщо ви зареєструєтеся на три місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів США на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одразу. Мабуть, найефективнішою угодою є отримання довічної підписки, яка, безумовно, коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але якщо ви це подумаєте, ви’ фактично постійно отримувати необмежену кількість порнографії, і це’ s без реклами. Наразі ви збираєтеся надіти’ я не хочу платити кожною готівкою. Ви все ще можете отримати доступ до величезної кількості порнографії та кількох інших привабливих винагород. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити багато рекламних мереж порнозірок і неймовірний вибір зображень.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших людей за віком, місцем проживання, статтю та походженням. Ще краще, використовуючи розширені інструменти пошуку, ви можете фільтрувати свої результати за відтінком очей і волосся, типом фігури та схильностями, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб поговорити з особами, яких ви могли б мати намір побачити, однак, як ви могли очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для випадкового спілкування в чаті, певного обміну фотографіями та намірів різних інших хтивих віртуальних дій. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Фактично існує незліченна кількість завантажень, які’ це лише посилання на відеокліпи. Крім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні зображення та чудові GIF-файли.

І так, я зізнаюся, я трохи обманював, коли шукав класифікацію, яка найбільше подобається. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це досить чудово, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сторінках.

Усе ж я вважав, що це тип широкого, тому вирішив “ формально зверніться до різноманітних інших бажаних класифікацій, які належать до аматорського діапазону. З більш ніж мільйоном завантажень немає відносно ніяких обмежень щодо різноманітності ‘& lsquo; справжні особи, до яких ви звертаєтесь, бачите, як вони насолоджуються, опускаються та нечисті.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

І так ви розумієте, що аматорська еротика також є обома видами. Таким чином, я’ m описуючи спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили, окрім пробної порнографії в стилі гонзо, яка має начебто грубості.

А я’ я не просто описую весь трах без сідла.

Зауважте лише одне: кожне веб-посилання є практичним і не містить спаму, за винятком перемикача Pornography Games –– це’ це просто реклама.

Без матері

Звісно, ​​якість дещо повсюдна, але ’ частково через поєднання аматорської та професійної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для абсолютно нових масових фільмів, це ідеальна порноплатформа для будь-якого типу дивакуватих ексгібіціоністів.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали категорії, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайні, як-от ректальні дії, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви позначите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що ‘описано як & lsquo; екстремальна порнографія

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр обов’язково запропонує вам різну парну, незвичайну та надзвичайно екстремальну порнографію. Звичайно, нічого з цього – наскільки я розумію – не заслуговує на очищення PornHub, але більшість відеокліпів тут можуть викликати у деяких людей приголомшення.

Якщо ви маєте намір потішити свою смішну кістку раніше, після чи протягом усього часу’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний сайт здається мені унікальним, оскільки він має ‘& lsquo; кумедний, різний фільтрувальний пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них робляться грудьми, нутром і горіхом водночас.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Продовжуючи, ще одна цікава річ у цьому каналі – це масові сторінки залучення сусідів. Існують рядки онлайн-форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються деталями та зображеннями. Motherless також має чат-кімнату в прямому ефірі, а також повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішна спільнота для взаємодії. Вони’ ми отримали нових аматорських порнозірок, які приєднуються щоразу, а ви’ знайдете якийсь дивовижний і забавний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Якщо належним чином звільнити або зняти новачками, якість значної маси цих абсолютно безкоштовних порновідеокліпів, як правило, є найвищою.

Я ношу’ У мене немає точної інформації, але ця трубка шукає мене так, як це є серед більшості фільмів, навіть опублікованих на веб-сайті. Перегляньте його, і ви скажете мені –– Я думаю, ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви напружені через те, що вас переповнює велика кількість звернень під час відкриття сторінки, одягніть’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато пошукових альтернатив і пристроїв фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що було включено останнім часом, що’ користується популярністю, і незабаром можна знайти завантаження.

Я не’ не розумію про вас, але я майже ніколи не бачу, що останній вибір не’ один я бачу на інших безкоштовних

порносайти. Рухаючись далі, ви можете фільтрувати результати відеокліпів за якістю чіткості, тривалістю відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряме порно не’ Ви також можете перемикатися між геями та транс порно.

Я також мав би обговорити SpankBang’ s Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не лише запускати власні мережі, а й додатково запускати власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює ту нечисть, яку ви збираєтеся побачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на телевізійне посилання, ввести категорію, тег, ключові слова чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Дайте йому вигляд, і ви, можливо, захочете зробити його своєю цифровою фінансовою установою.

YouPorn

Коли йдеться про виробника, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає охайно, а веб-вміст далеко не такий –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не відкривали цей веб-сайт, який містить мішанину нечистоти, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти чуттєвих фотографій і потенційно петабайти порно відео. Вони добре впорядковані прямо в десятки класифікацій, які мають бути привабливими для майже кожного почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є виконавці-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, ще більше досвідченої еротики, щоб гарантувати, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі їжі. Поруч із ним є розділ еротики, у якому розміщено потоки захоплюючих історій, які обов’язково покращать ваші враження від цього порноканал.

Краще, ви також отримуєте доступ до двох каналів веб-камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу стверджувати, що аматорські версії все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порно платформа не’ Не має забагато у вигляді додаткових наворотів, що є фантастичним для тих, хто хоче заскочити та піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб заробляти на цьому веб-сайті’ колекція інструментів сексуального вигляду.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно і традиційно, і в тренді. Крім того, за допомогою двох кранів ви можете отримати довільну серію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що ви намагаєтеся знайти, ця платформа має епічний список тегів, який потрібно побачити, щоб у нього повірити.

Жінки-камери на YouJizz Live дуже гарні, як і головні канали. До речі, якщо ви любите золотоволосих, вам варто заглянути на веб-сайт YouJizz. У них є всі типи привабливих сестер, однак я насправді бачив, що ви’ Знайдемо жінок з медовим волоссям.

Поки ви бажаєте клацати й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ лише в середині, і є додаткові трубки, щоб дізнатися більше про них і отримати захоплення.

Related Post

Leave a Comment